Payrolling

Werkgevers kennen relatief hoge administratieve lasten en lopen veelal onvoorziene risico’s. De urenadministratie, de arbeidsvoorwaarden, de ziekmeldingen, de zorgverzekering, de loonadministratie, de ziektekostenverzekering… Ze vormen een verzwaring van de bedrijfsvoering.

Niet alle bedrijven willen of kunnen hiervoor tijd of capaciteit vrijmaken. Veel bedrijven richten hun energie liever op de kerntaken. Zij willen zich concentreren op de eigen bedrijfsvoering en op de werving en selectie van passend personeel. Het administratief en juridisch werkgeverschap besteden zij graag uit.

Veel bedrijven werken daarom samen met Succes! Uitzendbureau. Van hen neemt Succes! Uitzendbureau het administratief en juridisch werkgeverschap over. En daarmee ook de bijbehorende afhandeling en de risico’s. Wij regelen deze zaken op de achtergrond. Het bedrijf blijft de baas.

De voordelen

 • Certificering en toelating
  De lidmaatschappen en certificeringen van Succes! Uitzendbureau waarborgen de kwaliteit van de bedrijfsvoering die u uitbesteedt.
 • Administratieve lastenverlichting
  Geen loonadministratie, geen arbeidsovereenkomsten.
 • Arbeidsrechtelijke zekerheid
  Uw personeel is bij Succes! Uitzendbureau in dienst. Uw arbeidsrechtelijke risico’s zijn daarmee tot een minimum beperkt.
 • Loondoorbetaling bij ziekte
  Bij ziekte van uw personeel dat bij ons in dienst is verzorgen wij de loonbetaling.
 • Optimale flexibiliteit
  Wij zoeken indien gewenst naar een passende arbeidsovereenkomst voor de meest flexibele manier van samenwerken.
 • U blijft de baas en het gezicht van uw onderneming
  Succes! Uitzendbureau regelt de zaken op de achtergrond.

 

Succes! Uitzendbureau

Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo
074 201 34 80
mr@succesuitzendbureau.nl